Budget uitvaart in Dalfsen

Crematie Directregelen verzorgt ook in Dalfsen een  eerbiedwaardige (budget) crematie of begrafenis. Wij bieden  u 4 uitvaartpakketten aan die u zelf naar eigen wens kunt aanpassen.

Crematie DirectregelenDalfsen wil er zijn voor ieder mens. Ongeacht de (geloofs)achtergrond van de persoon, waar hij of zij verzekerd is en of er veel geld te besteden is. Crematie Directregelen Dalfsen is er voor de eenzame mens, maar ook voor goedverzekerde families – kortom: voor iedereen. Voor ieder mens hebben wij een uniek uitvaartpakket samengesteld. Wij kunnen onze diensten goedkoop aanbieden, omdat we goede afspraken hebben gemaakt met onze partners en onze marges per uitvaart tot 60% lager liggen dan de gemiddelde uitvaartondernemer. Overweegt u een Budget uitvaart?  Dan kunt u met een gerust hart kiezen voor Crematie Directregelen. Wij laten zien dat eenvoud samen gaat met waardigheid en respect.

Crematie Directregelen biedt u 4 eerbiedwaardige goedkope uitvaartpakketten aan

Omdat Crematie Directregelen Borne het belangrijk vindt dat mensen op een goede manier afscheid kunnen nemen, bevat elk pakket de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs kamerhuur. In de gemeente Dalfsen kunnen wij gebruik maken van twee verschillende locaties. Op deze manier kunt u op ieder moment afscheid nemen van uw dierbare. Bij de meeste (goedkope) pakketten kunt u zelf een kist uitzoeken.