Goedkope uitvaart in Dronten

Goedkope uitvaart in DrontenCrematie Directregelen verzorgt ook in de gemeente Dronten een  eerbiedwaardige budget uitvaart. Wij bieden  u 4 uitvaartpakketten aan die u zelf naar eigen wens kunt aanpassen.

Crematie Directregelen wil er zijn voor ieder mens. Ongeacht de (geloofs)achtergrond van de persoon, waar hij of zij verzekerd is en of er veel geld te besteden is. Crematie Directregelen is er voor de eenzame mens, maar ook voor goedverzekerde families – kortom: voor iedereen. Voor ieder mens hebben wij een uniek uitvaartpakket samengesteld. Wij kunnen onze diensten goedkoop aanbieden, omdat we goede afspraken hebben gemaakt met onze partners en onze marges per uitvaart tot 60% lager liggen dan de gemiddelde uitvaartondernemer. Overweegt u een Budget uitvaart in Dronten?  Dan kunt u met een gerust hart kiezen voor Uitvaartverzorging De Eenvoud. Wij laten zien dat eenvoud samen gaat met waardigheid en respect.

Crematie Directregelen Dronten biedt u 4 eerbiedwaardige budget uitvaartpakketten aan

Crematie Directregelen het belangrijk vindt dat mensen op een goede manier afscheid kunnen nemen, bevat elk pakket de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs kamerhuur. In de gemeente Dronten kunnen wij gebruik maken van verschillende locaties. Op deze manier kunt u op ieder moment afscheid nemen van uw dierbare. Bij de meeste (goedkope) pakketten kunt u zelf een kist uitzoeken. Wij hebben voor elk pakket een collectie kisten uitgezocht zodat u genoeg keuzevrijheid heeft.