Goedkope uitvaart in Urk

Crematie Directregelen verzorgt ook in Urk een eerbiedwaardige uitvaart. Wij bieden 4 uitvaartpakketten aan die u zelf naar eigen wens kunt aanpassen.

Uitvaartverzorging Crematie Directregelen Urk  is er voor ieder mens!

Crematie Directregelen Urk wil er zijn voor ieder mens. Ongeacht de (geloofs)achtergrond van de persoon, waar hij of zij verzekerd is en of er veel geld te besteden is. Crematie Directregelen is er voor de eenzame mens, maar ook voor goedverzekerde families – kortom: voor iedereen. Voor ieder mens hebben wij een uniek uitvaartpakket samengesteld. Wij kunnen onze diensten goedkoop aanbieden, omdat we goede afspraken hebben gemaakt met onze partners en onze marges per uitvaart tot 60% lager liggen dan de gemiddelde uitvaartondernemer.

Crematie Directregelen biedt u 4 eerbiedwaardige goedkope uitvaartpakketten aan

Omdat Crematie Directregelen het belangrijk vindt dat mensen op een goede manier afscheid kunnen nemen, bevat elk pakket de mogelijkheid om gebruik te maken van een 24-uurs kamerhuur. Op deze manier kunt u op ieder moment afscheid nemen van uw dierbare. Wij laten zien dat eenvoud samen gaat met waardigheid en respect. Bij de meeste pakketten kunt u zelf een kist uitzoeken. Wij hebben voor elk pakket een collectie kisten uitgezocht zodat u genoeg keuzevrijheid heeft.